Input your search keywords and press Enter.

Jazz in One: Soft Closing

Nedjelja u znaku dinamičnog glazbenog putovanja ‘Jazz in One’

Ante Džamarija, Alan Polzer i Hrvoje Radović nastupili su ove nedjelje kao Chibbacha trio izvodeći program ‘Jazz in One’ u One Suite Hotelu. Okupljeni ljubitelji jazz glazbe ‘Pista&Pazza’ uživali su u kombinaciji izvrsno izvođenih standarda i pažljivo pripremljenih festivalskih menija.

Večer je tako bila rezervirana za opušteni završetak ili soft closing festivala uz jazz trio glazbenika koji žive i/ili djeluju u Župi dubrovačkoj, a manifestacija ‘Župski pjat’ zaokružena s još jednim izuzetno atraktivnim glazbenim momentom i večeri za koju se nadamo da će se još ponavljati u različitim varijacijama – baš kao što je i bend iznio raznolikost i dinamičnost jazz standarda svojim dinamičnim nastupom.

Ovaj događaj je bio po svemu lokalni, autohtoni momenat, istodobno glazbenim putovanjem svjetski – prateći nit vodilju misije Festivala koja otvara ponudu Župe dubrovačke prema njenim posjetiteljima. Podsjetimo, Festival je u pet dana svog trajanja u Župi dubrovačkoj predstavio različite ponude, predavače, edukatore, umjetnike… Ali i pomno složenu festivalsku gastro ponudu kroz tradicionalne menije.

Trajanje Festivala produljeno je za jedan dan predavanjem Vedrana Mezeija u Mlinici obitelji Duper. Predavanje je popunjeno, a predavač planira nastaviti s ovim za Festival ekskluzivno složenim programom. Ovdje potražite više detalja: https://www.zupski-pjat.com/uncategorized/price-iz-mlina-sjaj-i-bijeda-u-vrelu-zivota-mlini-tales-the-highs-and-lows-in-the-heat-of-life

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)