Input your search keywords and press Enter.

Javno predavanje u Lazaretima „Kazneno djelo prijetnje”

U organizaciji udruge DEŠA održat će se predavanje na temu:Kazneno djelo prijetnje

Lazareti, Frana Supila 8, 20 000 Dubrovnik, (8. lađa), prostor studentskog teatra Lero

 

Udruga DEŠA – Dubrovnik, Regionalni centar za izgradnju zajednice i razvoj civilnog društva  organizira javno predavanje u svrhu podizanja svijesti javnosti o  nasilju te prevenciji nasilja.

 Predavanje se sastoji od dva dijela:

  • Opće informacije o kaznenom djelu prijetnje i postupanje policije, policijska službenica za nadzor i planiranje – za prevenciju u Uredu načelnika PU dubrovačko neretvanske, Anita Matana
  • Obilježja kaznenog djela prijetnje, predsjednik kazneno-istražnog Odjela Županijskog suda u Dubrovniku, sudac Nikša Lučić

Javno  predavanje će se održati 26.10.2023., (četvrtak) u vremenu od 11:00 do 12:30 sati u Lazaretima, Frana Supila 8, 20 000 Dubrovnik, 8. lađa.  

Javno predavanje se provodi u sklopu programa „Mreža podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela“ kojeg provode organizacije civilnog društva s područja 17 županija:  13 županija u kojima nisu osnovani odjeli za podršku žrtvama i svjedocima na županijskim sudovima i u 4 županije u kojima postoje odjeli. DEŠA provodi program za područje Dubrovačko – neretvanske županije. Koordinatorica „Mreže podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela“ je Ženska soba, a mrežu čini 10 partnerskih organizacija civilnog društva koje u odabranih 17 županija provode svoje aktivnosti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)