Input your search keywords and press Enter.

Javni poziv za WebPoSt 2016/2017

I ove godine Županijska komora Dubrovnik u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, otvara Javni poziv za sudjelovanje u projektu WebPoSt (web-stranice poduzetnicima od studenata). Za izradu web stranice mogu se prijaviti svi poslovni subjekti (do tri zaposlenika) i udruge.

Velik dio mikro i malih poduzetnika svoj proizvod i/ili uslugu ne predstavlja putem vlastite internetske stranice jer u tom procesu postoji nekoliko prepreka koje ih koče, a to su uglavnom nedostatak sredstava za operativno poslovanje, nedostatak komunikacijske strategije ili nedovoljno poznavanje prodajnih i promocijskih kanala. 

Upravo je zbog toga Županijska komora Dubrovnik  u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, pokrenula projekt WebPoSt koji već petu godinu povezuje akademsku zajednicu i gospodarstvenike. 

U projektu sudjeluju studenti s Odjela za elektrotehniku i računarstvo, koji će za ocjenu izrađivati web-stranice, dok će s druge strane poduzetnici i udruge dobiti web-stranicu bez naknade za dizajn. Ukoliko bude više prijavljenih nego studenata, prednost imaju članice HGK. 

Uz Županijsku komoru Dubrovnik i Sveučilište u Dubrovniku, partner u ovom projektu je i Dubrovačko-neretvanska županija koja će osigurati nagrade najboljim studentima. 

Prijaviti se možete najkasnije do 10. studenoga, slanjem popunjene prijavnice koju možete pronaći – ovdje. Popunjenu prijavu šaljite na elektroničku adresu ntrojanovic@hgk.hr ili na faks 020/312-096.   

ŽK Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *