Input your search keywords and press Enter.

Javni poziv za predlaganje programa za Dubrovački zimski festival 2016./17.

Ovim putem pozivamo sve ustanove, udruge, organizacije i agencije koje djeluju u području turizma, kulture, sporta, i drugih društvenih djelatnosti, kao i sve gospodarske subjekte, poduzetnike i same građane da dostave svoje pisane prijedloge programa i događanja za ovogodišnji Dubrovački zimski festival 2016./2017.

Ujedno pozivamo sve udruge, umjetnike te ostale građane koji pripremaju program za navedeno razdoblje trećeg Dubrovačkog zimskog festivala za što imaju osigurana financijska sredstva, a susreću se sa pojedinim lokacijskim poteškoćama da se također jave na ovaj poziv. Grad Dubrovnik će biti spreman izaći ususret ovisno o zahtjevu i mogućnostima.Treći Dubrovački zimski festival odvijat će se od 19. studenog 2016. do 28. veljače 2017., a uključivat će Advent, Novu godinu, Festu sv. Vlaha, Valentinovo te Karneval. Rok za dostavu prijedloga programa koji bi se održavali za trajanja festivala je 7. listopada 2016.

Prijedlozi programa se trebaju poslati poštom na adresu: DUBROVAČKE LJETNE IGRE, Od Sigurate 1, 20 000 Dubrovnik u zatvorenoj omotnici s naznakom: „NE OTVARATI – PRIJAVA NA JAVNI POZIV ZA PREDLAGANJE PROGRAMA ZA DUBROVAČKI ZIMSKI FESTIVAL  2016./2017.“ ili na e-mail adresu koordinatorice prijedloga javnog poziva paula.brajevic@dubrovnik-festival.hr.

Prijedlozi koji pristignu nakon 7. listopada 2016. neće biti uvršteni u službeni program, niti tiskani u brošuri festivala.

javni-poziv-za-predlaganje-programa-za-dubrovacki-zimski-festival-2016-2017

Grad Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)