Input your search keywords and press Enter.

Javna tribina Udruge Franak u Dubrovniku

Udruga Franak poziva sve korisnike kredita u valuti švicarski franak da dođu na javnu Tribinu u Dubrovnik 18. ožujka 2023. u 17 sati i informiraju se o svemu što ih zanima o tzv. slučaju franak.

Udruga Franak organizira javne tribine 18.3.2023. u šest najvećih gradova Hrvatske, Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku, Varaždinu i Dubrovniku s ciljem informiranja građana temeljem zaštite kolektivnih interesa i prava potrošača korisnika kredita u valuti švicarski franak (CHF).

Kako se radi o temi koja je od interesa velikog broja građana koji su imali ili još uvijek imaju kredite u valuti švicarski franak naši aktivisti će uz stručnu podršku odvjetnika na tribinama obraditi teme o kolektivnoj presudi protiv 8 banka i pravnoj sigurnost za potrošače korisnike CHF kredita (nekonvertirani CHF krediti), o konvertiranim CHF kreditima prema ZID ZPK 2015. (tzv. Zakonu o konverziji), o otvorenim pravnim pitanjima te zastari potraživanja koja nastupa nakon 14.6.2023.

Ovim putem najavljujemo događanje u Dubrovniku kako bismo na javnoj tribini koja je besplatna za sve zainteresirane građane savjetovali i informirali što više građana pogođenih problemom nesavjesnog poslovanja 8 najvećih banaka u Hrvatskoj što je 2. prosinca 2022. potvrdio i Europski sud za ljudska prava odbacivši sve tužbe banaka u korist 125.000 hrvatskih potrošača.

 

Iz Udruge Franak poručuju, Ne ostavljajte svoj novac bankama, 14.6. ove godine nastupa zastara vaših potraživanja, i zato se informirajte o svojim pravima i dođite na tribinu u Dubrovnik koja će se održati 18. ožujka (ove subote) s početkom u 17 sati u prostoru Studentskog centra Dubrovnik (novi studentski dom), u velikoj dvorani na adresi Marka Marojice 2b.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)