Input your search keywords and press Enter.

James Bond stiže ovo ljeto u Hrvatsku

Ljetna festivalska sezona samo što nije započela, a organizatori DU-EL Festivala pobrinuli su se da još jedna Hollywoodska zvijezda začini festivalsko ljeto u Hrvatskoj.

Idris Elba, priznati Hollywoodski glumac poznat je po ulozi u seriji “Doušnici” HBO-a, Pacific Rim, kriminalističkoj seriji Luther u kojoj je igrao glavnu ulogu, te filmskim ostvarenjima u Star Trek Beyond, Prometeju, Thoru… Ljubitelji intrige i akcije s nestrpljenjem očekuju film “The Dark Tower” u kojem Idris Elba igra glavnu ulogu.

Špekulacije, da bi Elba mogao postati novi James Bond, još uvijek su aktualne i samo imponiraju. Njegova druga ljubav, nakon glume, je glazba pa tako možda niste znali da je glumac i talentirani DJ. Idris se smatra i jednim od najbolje obučenih muškaraca u Hollywoodu, a slavni časopis GQ svrstao ga je u Top 10 za 2016. godinu. Dubrovački Revelin ugostit će ga u subotu 22. srpnja u sklopu DU-EL Festa.

Line up festivala već je vani, a od 18.-22. srpnja u party tvrđavi Revelin gostovat će najpoznatiji turski DJ Mahmut Orhan, koji je svjetsku slavu stekao hitom “Feel” koji ne silazi s radijskih i televizijskih ljestvica. Legenda i jedan od najvećih imena klupske glazbe, Pete Tong, zakazao je svoj nastup trećeg dana festivala, točnije 20. srpnja. Tu su još i Ferreck Dawn, Mike Vale, Doorly, te mnoga druga imena koja obećavaju još jedan odličan glazbeni festival ovog ljeta na našoj obali.

Culture Club Revelin odavno se upisao na svjetsku kartu najpopularnijih odredišta za zabavu, a ove godine svoje mjesto je potvrdio velikim skokom na prestižnoj listi britanskog DJ MAG magazina. Vikend otvorenja ljetne sezone na kojoj će nastupiti Paul van Dyk zakazano je za 2. i 3. lipnja, a uskoro možete očekivati i još velikih imena svjetske DJ scene, koja Dubrovnik kao najpoželjniju turističku destinaciju rado svrstavaju u svoje kalendare.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *