Input your search keywords and press Enter.

JADRAN BARAČ, PREDSJEDNIK DUBROVAČKOG SDP-a: Ovo je veliki poticaj SDP-u

Na predsjedničkim izborima pobijedio je Zoran Milanović, koga je podržao SDP i cijeli niz stranaka, postavši petim hrvatskim predsjednikom. U toj pobjedi Milanovića, svi su veći i mnogo manjih gradova, dok je u Dubrovniku razlika u korist predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović bila samo 106 glasova. – Što se tiče SDP-a u  Dubrovniku, ja sam jako zadovoljan.

Na predsjedničkim izborima pobijedio je Zoran Milanović, koga je podržao SDP i cijeli niz stranaka, postavši petim hrvatskim predsjednikom. U toj pobjedi Milanovića, svi su veći i mnogo manjih gradova, dok je u Dubrovniku razlika u korist predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović bila samo 106 glasova.

– Što se tiče SDP-a u  Dubrovniku, ja sam jako zadovoljan rezultatom. Ovo je veliki uspjeh za nas. Dižemo organizaciju, a tako ćemo se predstaviti građanima i na parlamentarnim izborima a i na lokalnim. Svaka  od tih utakmica specifična je i zahtijevat će drugačiji pristup, ali opet je znakovito da je ovo veliki rezultat i da SDP u Dubrovniku više nije stranka od jednog ili dva mandata – kaže Jadran Barač na o izbornim rezultatima u Dubrovniku, gdje je Milanović dobio 9303 glasa, a Kolinda Grabar Kitarović 106 više, dodavši: – Ovo je velika pobjeda za sve građane koji žele promjene u našoj državi. Značajni politički i aktivistički rad na terenu SDP-u Dubrovnika urodio je plodom. Građanima smo iznosili jasne stavove koji obuhvaćaju širok spektar egzistencijalnih pitanja, što se pokazalo i kroz konačni rezultat. Tako ćemo i nastaviti i najavljujemo široki blok s kojim ćemo nastupiti na lokalnim, ali i na parlamentarnim izborima.

Dubrovnik je slovio kao grad-slučaj, s mnogo problema.

– U Gradu nije dobro stanje. Osim turizma nema ničega, sve je povezano s turizmom i sve postoji jedino uz turizam. Atlas je odavno raskomadan i uništen, a Atlantska plovidba smanjuje broj brodova i zaposlenih… Afera je bilo i ima ih još nažalost – opisuje stanje u Dubrovniku Barač i na upit odlaze li ljudi, kaže: – Odlaze, mlađi i obrazovani ljudi, jer u Dubrovniku nema ničega što bi ih moglo zadržati i vezati. To je ono što SDP želi promijeniti.

objektivno.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *