Input your search keywords and press Enter.

Jači sustavi sigurnosti na internet bankarstvu OTP banke

OTP banka unijela je niz promjena u svom internet bankarstvu za građane – eLEMENT@ kako bi korisnicima omogućila jednostavnije, brže i sigurnije korištenje ove usluge.

Rast i razvoj usluga internetskog bankarstva sa sobom nosi i zahtjeve da se stalno ulaže u sigurnost i zaštitu klijenata. OTP banka stalno radi na poboljšanju svojih sustava. Tako je početkom svibnja provela nadogradnje na usluzi internet bankarstva koje omogućuju povećanje sigurnosti transakcija prema fizičkim osobama u drugim bankama te olakšavanje transakcija internih prijenosa na vlastite kunske račune, kupovinu i prodaju valute te prijenos s sredstava s deviznog računa na druge vlastite račune.

eLEMENT@ internet bankarstvo OTP banke nudi tridesetak usluga koje klijenti mogu koristiti, a građani koji se tek odlučuju na ugovaranje ove usluge mogu besplatno testirati mogućnosti internet bankarstva putem demo verzije.

OTP banka posebne napore ulaže u stalni razvoj svojih elektronskih kanala pa tako, osim internet i mobilnog bankarstva, nudi i mogućnost otvaranja tekućeg računa i ugovaranja MasterCard PayPass prepaid kartice putem interneta, a prva je u Hrvatskoj omogućila dostavu kartičnog PIN-a SMS-om.