Input your search keywords and press Enter.

Izložba ostvarenja dubrovačkih arhitekata

Društvo arhitekata Dubrovnik s radošću poziva na otvorenje velike “Izložbe ostvarenja dubrovačkih arhitekata 2012.-2016.”, na kojoj će prvi put na jednom mjestu biti izloženi brojni zanimljivi projekti iz zemlje i inozemstva, a na kojima su dubrovački arhitekti i članovi Društva radili u razdoblju od proteklih pet godina.

Ova izložba realizira se u suradnji s Umjetničkom galerijom Dubrovnik u palači Banac u utorak 18. travnja 2017. s početkom u 20 sati, a javnosti će biti predstavljeni radovi podijeljeni u tri kategorije – realizacije, projekti i prijedlozi. Osim toga, ovaj izniman događaj popratit će i gostovanje “Godišnje izložbe ostvarenja hrvatskih arhitekata”, najveće izložbe takvog tipa na nacionalnom nivou, koja iz godine u godinu, osim arhitektonske struke, privlači pozornost šire javnosti, budući da predstavlja najbolji uvid u recentnu domaću arhitektonsku produkciju.

Veselimo se vašem dolasku i zahvaljujemo Gradu Dubrovniku i tvrtkama ACO d.o.o. građevinski elementi, AluK Tim d.o.o., Sto Ges.m.b.H., Beton Lučko d.o.o. i Geberit prodaja d.o.o. Ruše koji su omogućili realizaciju ove izložbe.

Društvo arhitekata Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)