Input your search keywords and press Enter.

Izložba Ivane Miloglav

Kulturni centar Jadran i samostalna umjetnica Ivana Miloglav organiziraju otvorenje izložbe
“Requiem For The Dream”
21. travnja 2022. u 19 sati u Kulturnom centru Jadran u TUP-u.

Izložba se može pogledati do 24. travnja svaki dan od 10 do 13 sati.

**

Requiem For The Dream ime je nove samostalne izložbe umjetnice Ivane Miloglav. Izložba je nazvana prema istoimenom audiovizualnom radu koji će biti premijerno prikazan u Kulturnom centru Jadran u Dubrovniku 21.travnja s početkom u 19h.
Novi radovi dio su koncepta započetog 2018.g. izložbom Intro u Art radionici Lazareti, kad se prvi put pojavljuje lik HEART kao umjetničin alterego. HEART je anagram od Earth, a predstavlja lik Zemlje u ljudskom obličju koji živi na Planetu X gdje piše svoje priče. Želeći istaknuti drugačiju perspektivu, pomaknuto očište, drugi kut gledanja na stvari i događaje, HEART piše priče, scenarije, odnosno razne mogućnosti razvoja događaja.
Nastavljajući se na dosadašnje radove koji izazivaju čovjekovu percepciju, priča pobuđuje gledatelja/čitatelja da mijenja fokus gledišta te empirijski širi spoznaju o svijetu oko sebe.

Live streaming sa otvorenja izložbe možete pratiti na facebook stranici Kulturnog centra Jadran https://web.facebook.com/kulturni.centar.Jadran , nakon čega će biti dostupan podcast u kojem umjetnica govori više o svom radu objavljen na youtube kanalu https://www.youtube.com/channel/UC4renF2SrkHbtNSrLwBgstg

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)