Input your search keywords and press Enter.

Izložba Advent u Gradu od subote u Lazaretima

Završna izložba foto natječaja Dubrovačkog zimskog festivala otvara se u subotu, 23. siječnja u 17 sati u Lazaretima, u 5. i 6. lađi.

Izložit će se najbolje fotografije pristigle na foto natječaj organiziran u okviru drugog Dubrovačkog zimskog festivala.

Natječaj su organizirali Grad Dubrovnik i Fotoklub Marin Getaldić, a natjecanju su mogli pristupiti svi građani s područja Dubrovačko-neretvanske županije. Natjecalo se u tri kategorije: Blagdani u Gradu, Božić u Gradu te Blagdanski selfiji. Tri najbolje fotografije nagrađene su novčanim iznosima, 3.500 kuna, 1.500 kuna te 500 kuna.

Stručni žiri ocijenio je ukupno 78 pristiglih fotografija koje je poslalo 20 autora na prve dvije teme, a 35 najboljih će biti izloženo od 23. siječnja do 9. veljače 2016. u Lazaretima.

Za treću temu, Blagdanski selfiji svakom prijavljenom selfiju dodijeljen je redni broj, a na otvorenju izložbe u subotu u Lazaretima izvući će se broj čiji će nazočni vlasnik dobiti nagradu od 500 kuna. Ukoliko se izvuče natjecatelj koji ne bude nazočan, izvlačenje će se ponoviti.

Budući da su već počele pripreme za treći Dubrovački zimski festival građani su pozvani i na radionice i razgovore koje će se organizirati u Lazaretima u želji da program i ponuda festivala u budućnosti budu što bolji i bogatiji.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.