Input your search keywords and press Enter.

Izabrano novo rukovodstvo GO HKS

U DUBROVNIKU IZABRANO NOVO RUKOVODSTVO GRADSKE ORGANIZACIJE HRVATSKE KONZERVATIVNE STRANKE
NOVA PREDSJEDNICA DUBROVAČKIH KONZERVATIVACA JE DR.SC. DRAŽANA MARTINOVIĆ MAMIĆ
U Dubrovniku je 19. travnja 2017. godine na izbornoj sjednici zbora članova Gradske organizacije  Dubrovnik  izabrano  novo vodstvo Gradske organizacije Hrvatske konzervativne stranke (HKS).
Za predsjednicu je jednoglasno izabrana dr. sc. Dražana Martinović Mamić , dr. med.
Dopredsjednici su: prof. Franjo Pavlović i mr. Ljiljana Vukotić Knez
Za tajnika je izabrana Katica Šarac, dr. med.
Sastanku HKS u Dubrovniku nazočili su europarlamentarka i dopredsjednica Hrvatske konzervativne stranke Gospođa  Ruža Tomašić i predsjednik Županijske podružnice DNŽ kapetan Ivo Silić.
Tom prigodom u obraćanju nazočnim  članovima Gradske  organizacije HKS i gostima hrvatska europarlamentarka Ruža Tomašić  je naglasila da  je glavni cilj Hrvatske konzervativne stranke kao članice  Europskih konzervativaca i reformista kao trećeg po veličini kluba zastupnika u Europskoj Uniji,  poštivanje prava i očuvanje vrednota koji počivaju  na načelu moralnosti , etičnosti i pravde, na postulatima domoljublja i čovjekoljublja što su odlike i pravaštva 21. stoljeća.   Novoizabrana predsjednica dubrovačkih konzervativaca dr. sc. Dražana Martinović Mamić istakla je  da je nužno boriti se za zaštitu interese hrvatskog naroda i prosperitet hrvatske države i svih njenih državljana, za pravdu, poštivanje zakona,  da se domoljublje iskazuje borbom za pravedno i pošteno društvo za sve članove zajednice a ne samo koristoljublje za osobni prosperitet i bogaćenje  pojedinaca i njima bliskih  interesnih skupina, da članstvo u stranci nije samo sebi svrha nego način da se vladavina prava ostvari te ukazala na nužnost  da se pozicije i funkcije u društvu stječu na osnovu sposobnosti i vrlina a ne stranačke podobnosti i raznoraznih sklonosti. Naglasila je da jedino pravedno, moralno i etično društvo  može  osigurati  funkcionalnu državu koja će osigurati posao i pravnu sigurnost  ljudima , ostanak mladih u našoj zemlji  te opstanak hrvatskog društva.
Nakon reizbora rukovodstva stranke  slijedi organiziranje za lokalne izbore.
Hrvatska konzervativna stranka (HKS)  se na Ujediniteljskom Saboru u Zagrebu 04. ožujka spojila s Akcijom za bolju Hrvatsku  kada je za predsjednika HKS  izabran Marijan Pavliček a dotadašnja predsjednica HKS Ruža Tomašić je  postala dopredsjednica HKS  kao i dr. Ante Zvonimir Golem, Nikica Penđer, Ivan Zadravec i Mihovil Stanišić,  glavni tajnik je Denis Bevanda, politički tajnik mr. Željko Cvrtila a međunarodna tajnica Tamara Kalistović.

Gradska organizacija  Hrvatske konzervativne stranke Dubrovnik U Dubrovniku 20. travnja 2017. god.

dr. sc. Dražana Martinović Mamić , dr. med.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *