Input your search keywords and press Enter.

Internacionalna Zumba fitness trenerica Miss Lorett Bates stiže u Dubrovnik

Prvi vikend mjeseca studenog rezervirajte za ples jer plesno rekreativna udruga „Fortuna“ organizira veliki međunarodni event – ZUMBA® fitness Master Class
Dubrovnik – na kojemu će ugostiti, po prvi put u Hrvatskoj, veliku internacionalnu zvijezdu iz SAD-a, Miss Lorettu Bates, jednu od najvećih i najpoznatijih ZUMBA® fitness prezenterica u svijetu.

ZUMBA® fitness Master Class održat će se 04. studenog u Hotelu Libertas Rixos Dubrovnik, u velikoj dvorani Mistral, od 17:00 do 20:00 sati.Prije glavnog događaja s Miss Lorettom Bates i dubrovačkim zumbicama zaplesat će i najmlađi (ZUMBA Kids iz Osnovne škole I.Gundulića, Gruž ) starija i mlađa grupa, ali i korisnici domova za starije i nemoćne s područja Dubrovnika koji treću godinu za redom vježbaju ZUMBA Gold program.Tijekom trajanja ZUMBA® fitness Master Class Dubrovnik očekuje se oko 500 sudionika od kojih je oko 100 licenciranih ZUMBA® fitness instruktora. Dio sredstava prikupljenih od prodaje karata donirat će se Udruzi Dva skalina Dubrovnik u svrhu nabavke posebno prilagođenih auto sjedalica za njihove korisnike. Ističemo kako je broj sudionika ograničen, a karte će se moći kupiti na ulazu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *