Input your search keywords and press Enter.

Indijska plesačica Sneha Bharadwaj nastupa na taraci Revelina

Indijska plesačica i koreografkinja Sneha Bharadwaj nastupit će u četvrtak, 11. kolovoza s početkom u 21:30 na taraci tvrđave Revelin i izvesti klasične plesove svoje domovine.

S učenjem plesa Sneha Bharadwaj počela je već u dobi od pet godina, a danas je visoko plesno obrazovana s diplomom Bangalore sveučilišta. Dobitnica je prestižne indijske nagrade Aryabhatta 2005. godine. Nastupala je na različitim plesnim festivalima u domovini te u Sjedinjenim Američkim Državama, Njemačkoj, Francuskoj, Švicarskoj, Poljskoj i brojnim drugim zemljama. Utemeljiteljica je i umjetnička ravnateljica škole indijskog plesa u Münchenu pod nazivom Abhinaya Indischer Tanz. Nedavno je imenovana članicom International Dance Council CID (Conseil International de La Danse) pri UNESCO-u, službenoj svjetskoj organizaciji za ples te je prepoznata kao jedna od vodećih profesionalaca na međunarodnoj razini. Trenutno radi na kazališnoj produkciji FeuerFrau koja će uskoro imati premijeru.

Zahvaljujući pokroviteljstvu Veleposlanstva Indije u Zagrebu, nastup ove orijentalne plesačice svjetskoga glasa na 67. Igrama, jedinstvena je prilika da se festivalska publika pobliže upozna s indijskim klasičnim plesom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ulaznice po cijeni od 100 kuna dostupne su na blagajnama u prizemlju Festivalske palače (Od Sigurate 1) i u Luži te na lokaciji jedan sat prije početka izvedbe. Svi stanovnici Dubrovačko-neretvanske županije pri kupnji ulaznica ostvaruju popust od 30%.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)