Input your search keywords and press Enter.

Il postino piccolino – ljetni singl grupe Valetudo

S početkom ljeta stiže i novi singl dubrovačke grupe Valetudo “Il postino piccolino”. Nakon uspješnog singla „13 milja“ Valetudo otvara ljetnu sezonu.

Inspirirani smo mediteranskim krajem, morem, jednostavnošću života, romantikom između muškarca i žene, vremenom kada je ljubav najbitnija.

Danas je teško naći vremena za uživanje u tim malim stvarima. Teško se oduprijeti stresu, ali mi se trudimo svakodnevno napraviti odmak od svega i jednostavno uživati. Ako u dubrovačkom području ne možete naći mir, ne možete nigdje. Dubrovnik, Lastovo i Vis su naše muze! – kažu Valetudovci. Za spot grupa Valetudo poručuje: Ako vam se ikad bude dogodilo da vam pukne guma na biciklu dok se vozite nepoznatim otokom, ne očajavajte, jer je to možda početak još jedne ljetne ljubavne avanture. Autor spota je Srđan Kokanov, a likove su odigrali Srđan Kulaš i Anamarija Obradović. Glazbu i tekst za pjesmu “Il postino piccolino” napisali su Srđan Obad i Nikša Selmani, dok je za aranžman bio zadužen Toni Butigan. Cijeli singl oda je Mediteranu kakav je nekad bio, vremenu kada je jednostavnost dominirala ljudskim životima, bez stresa i problema.

Link na spot: https://www.youtube.com/watch?v=1OzUuTBUO_c

Grupa Valetudo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)