Input your search keywords and press Enter.

I rekonstrukcija sportske dvorane OŠ Lapad sufinancirana vanproračunskim sredstvima

Pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Grada Dubrovnika Dživo Brčić, u ime gradonačelnika Mata Frankovića, danas je u Zagrebu potpisao ugovor o sufinanciranju radova i usluga za projekt rekonstrukcije školske sportske dvorane OŠ Lapad vrijedan 2 milijuna kuna.

Ugovorom, koji je u ime ugovaratelja, Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, potpisala ministrica Gabrijela Žalac, projekt rekonstrukcije sportske dvorane OŠ Lapad Ministarstvo sufinancira se do najvišeg ukupnog iznosa od dva milijuna kuna. Grad Dubrovnik u realizaciji projekta sudjeluje s minimalno 10 % vlastitih sredstava u odnosu na ukupnu vrijednost projekta.

Podsjetimo, završetak radova na rekonstrukciji sportske dvorane, koji uključuju i energetsku obnovu dvorane, planiran je do početka novog polugodišta. Prethodno je provedena 7,6 milijuna kuna vrijedna energetska obnova OŠ Lapad, inače prvi projekt u obrazovanju na području Grada Dubrovnika koji je sufinanciran sredstvima iz europskih fondova u iznosi od 5,1 milijun kuna.

Petar Ipšić
Viši savjetnik I

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.