Input your search keywords and press Enter.

I Nezavisna lista Stipe Petrine pristupa platformi MOST-a

MOST naglasio da politička borba protiv SDP-a i HDZ-a ne bi bila istinska bez Stipe Petrine

Stipe Petrina, dugogodišnji načelnik Općine Primošten, poznat po tome što je u kratkome vremenskome periodu svoju općinu učinio simbolom uspješne jedinice lokalne samouprave, sa svojom listom pristupa projektu okupljanja nezavisnih na platformi Mosta nezavisnih lista. Zajednički ciljevi i vizija političkog upravljanja povezala je Petrininu nezavisnu listu i platformu MOST, koja ovime dodatno jača svoju poziciju treće političke opcije u Republici Hrvatskoj. Omiški gradonačelnik Ivan Kovačić je u ime Mosta izrazio zadovoljstvo dogovorom te naglasio kako političko nadmetanje sa SDP-om i HDZ-om ne bi bilo pravo kada u njemu ne bi sudjelovao i Stipe Petrina.

„Od samog početka gajio sam simpatiju prema Boži Petrovu, koja je bila poljuljana kada je krenuo s okupljanjem nezavisnih kandidata. Posumnjao sam da je možda riječ o režimskome igraču kojemu je cilj stvaranje opcije koja će pridobiti 2 do 3 posto glasača i koja bi služila isključivo razbijanju stvarnih alternativa. To sam već nekoliko puta doživio u svojoj izbornoj jedinici. Međutim, nakon nekog vremena shvatio sam da su Božo i njegovi suradnici stvorili pravu frontu protiv dvije vodeće stranke kojoj sam se jednostavno morao pridružiti. Na zadnjim izborima u našoj izbornoj jedinici je zbog nejedinstva propalo masu glasova.“ – poručio je Stipe Petrina.

„Uz Nezavisnu listu Stipe Petrine Most je postao jači za veliko ime i veliko iskustvo. Zajedno ćemo graditi suradnju i pokušati ostvariti što bolji rezultat na predstojećim izborima.“, izjavio je Božo Petrov, čelnik Mosta.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *