Input your search keywords and press Enter.

Folklorni ansambl Linđo će u utorak, 13. prosinca, na Blagdan svete Lucije u 20,00 sati u Kazalištu Marina Držića održati tradicionalni humanitarni plesni koncert s kojega će sav prihod donirati Udruzi slijepih DNŽ Dubrovnik.

Uz dubrovačku poskočicu Linđo, Vrličko kolo, te bunjevačke i međimurske plesove, u programu su najavljene i dvije premijere, a riječ je o pjesmama i plesovima iz Brodskog Posavlja, koreografiji „Aj za milim, aj za dragim“ umjetničkog direktora FA Linđo Krunoslava Šokca, i glazbenoj obradi Duška Topića koji potpisuje i glazbeni intermezzo „Cvetje moje“, a riječ je o svatovskim motivima iz Podravine.

Uz dvije premijere A sastava najavljujemo i nastup naših najmlađih i najstarijih članova. ‘Linđovo blago’ će otpjevati i otplesati Konavosko potkolo, dok će veteranski sastav sudjelovati u izvedbi Bunjevačkih plesova, te glazbenim točkama koje smo pripremili za ovu prigodu. Program će obogatiti i Ženska klapa FA Linđo.

Ulaznice, po cijeni od 30 kuna, mogu se kupiti u uredu Folklornog ansambla Linđo (Marojice Kaboge 12). Rezervacije su moguće na mobitel 0998330679, a rezervirane ulaznice moraju biti preuzete najkasnije na dan koncerta, dakle 13. prosinca do 12,00 sati. Recimo i kako je, kao i prijašnjih godina, služba zaštite autorskih muzičkih prava – ZAMP, sponzor ovog humanitarnog koncerta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *