Input your search keywords and press Enter.

Humanitarna Božićna produkcija

Pozivaju se svi na Humanitarnu Božićnu produkciju u Kino Sloboda, koja će se održati u četvrtak,15. prosinca 2016.g. s početkom u 19 sati.

Molimo Vas da podržite humanitarni projekt pod nazivom: ‘Humanitarna Božićna produkcija Zumbe Dubrovnik i Čudesnih koraka’.

Humanitarna produkcija je namijenjena našem sugrađaninu Jakovu Buliću koji je doživio tešku nesreću i svaka pomoć koja bi mu olakšala mobilnost je dobrodošla.

Prikupljena novčana sredstva biti će donirana njegovoj obitelji kako bi se što prije sagradila rampa koja mu je prijeko potrebna kako bi lakše pristupio ulazu vlastitog doma. Zajedničkim snagama možemo puno napraviti za našeg Jakova i njegovu obitelj, te učiniti njegovu daljnju borbu barem malo lakšom.

Organizatori ovog hvale vrijednog projekta su Paola Šutić, koja vodi Plesno rekreacijski studio Dubrovnik (Zumba Dubrovnik – Zumba Kids Dubrovnik) i Doris Hodžić, koja vodi Edukativno plesnu udrugu Čudesni koraci. Na Humanitarnoj Božićnoj produkciji nastupiti će oko stotinjak djece i mladih članova ova dva plesna studija, koji će pokazati plesne koreografije koje su marljivo uvježbali i pripremali posebno za ovu priliku. Uz djecu nastupati će i odrasle članice Plesno rekreacijskog studija Dubrovnik (Zumba Dubrovnik), pod vodstvom Paole Šutić.

Program će trajati oko sat i pol vremena i biti će bogat raznim plesnim izvedbama, ali isto tako kao gosti nastupiti će saksofonist Jakov Varezić i klavijaturist Antun Milinković, te grupa AMADEUS uz vokale Ivanu Jelenu Pavlić i Martinu Obradović, te gitaristu Ivicu Dediol. Ovu Humanitarnu Božićnu produkciju voditi će kostimirani djed Mraz, Marko Kriste.

Zbog velikog interesa roditelja, rodbine i prijatelja članova Plesno rekreacijskog studija Dubrovnik (Zumba Dubrovnik i Zumba Kids Dubrovnik) i Edukativno plesne udruge Čudesni koraci, limitirani smo brojem sjedala pa Vas molimo da ovaj humanitarni događaj objavite po završetku produkcije.

Unaprijed se zahvaljujemo na Vašoj podršci.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *