Input your search keywords and press Enter.

Više od 24.000 kuna za djecu Dubrovnika prikupio Klub Stranaca!

U nedavnoj akciji prodaje rabljenih predmeta ili već poznate šeste “Second hand sale” Dubrovački Klub Stranaca prikupio je 24.740 kuna.
Sav prihod akcije biti će doniran Dječjem odjelu Dubrovačke bolnice za kupnju električnog inhalatora za djecu astmatičare, te za OŠ Marina Držića, Školi s posebnim programom u svrhu nabavke pomagala za djecu s govornim poteškoćama.
Zahvaljujemo svim volunterima koji su omogućili uspijeh naše akcije svojim neumornim radom i trudom – rekla je presjednica kluba Christiane Mandukich. Posebno zahvaljujemo Art Radionici Lazareti koji su nam omogućili korištenje njihovih prekrasnih renoviranih prostora.
Na kraju akcije koja je bila odrzana 3. i 4. listopada, sve neprodane artikle, većinom odjeća, donirani su Caritasu, koji će ih distribuirati izbjeglicama u hrvatskoj.
Za one koji još neznaju, Dubrovački Klub Stranaca od 2009. godina pridonosi dobrobiti čitave zajednice u Dubrovniku i okolici, kroz razne akcije humanitarnog karaktera i kulturno društvene događaje. Članovi kluba dolaze iz cijeloga svijeta i odabrali su Dubrovnik ili je Dubrovnik odabrao njih kao stalni dom.

Rebecca Charry Roje, M.A.
Senior Lecturer (Viši predavač)
Rochester Institute of Technology Croatia

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *