Input your search keywords and press Enter.

Hrvatskoj otvoren put do finala: Izbjegli Njemačku, Italiju, Španjolsku, Francusku i Englesku

Osvojivši prvo mjesto u skupini D hrvatska nogometna reprezentacija ne samo da će dobiti lakšeg suparnika u osmini finala, već joj se otvorio ždrijeb sve do finala Europskog prvenstva u Francuskoj.

Vatreni će u osmini finala igrati protiv jedne od trećeplasiranih ekipe iz skupina B, E i F, a svog protivnika doznat će u srijedu kada dvobojima trećeg kola u skupinama E i F završi grupna faza natjecanja. Poznato je tek da će se utakmica igrati 25. lipnja u Lensu.

U skupini B treće mjesto je osvojila Slovačka, u skupini E treće mjesto će zauzeti Belgija,Švedska ili Irska, dok u skupini F treću poziciju mogu osvojiti sve četiri ekipe -Mađarska,  Austrija, Island i Portugal.

Ukoliko pobijedi u osmini finala, odabranike izbornika Čačića u četvrtfinalu u Marseilleu čeka pobjednik susreta između Švicarske iPoljske.

Međutim, gotovo nevjerojatno zvuči podatak da bi hrvatska reprezentacija sve do finala izbjegla velikane Njemačku, Italiju,Španjolsku, Francusku i Englesku koje se nalaze u donjem dijelu ždrijeba i međusobno će se boriti za mjesto u finalu.

 

IZBORILI OSMINU FINALA

Skupina A: Francuska i Švicarska

Skupina B: B: Wales i Engleska

Skupina C: Njemačka i Poljska

Skupina D: HRVATSKA i Španjolska

Skupina E: Italija

Skupina F: Mađarska

Osigurale osminu finala kao trećeplasirane reprezentacije: Slovačka, Sjeverna Irska

 

Izvor: Večernji.hr ; Foto: Reuters/Pixsell

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)