Input your search keywords and press Enter.

Hrvatska udruga poslovnih žena KRUG – izabrana nova predsjednica

Na izbornoj sjednici dubrovačkog ogranka Hrvatske udruge poslovnih žena KRUG izabrana je nova predsjednica za dvogodišnji mandat od 2017. do 2019. godine.
Nakon prihvaćanja izvješća o dvogodišnjim aktivnostima dosadašnje predsjednice gđe. Kristine Skvrce, izabrana je njena nasljednica – kolegica gospođa Ivona Vrdoljak Raguž, uspješna dugogodišnja članica KRUG-a.

Gđa.Vrdoljak Raguž je zahvalila svim članicama na ukazanom povjerenju istaknuvši kako i u narednom razdoblju kroz zajedništvo dubrovačkih Kružica treba nastaviti sa jačanjem aktivnosti udruge s naglaskom na suradnji s ključnim dionicima na lokalnoj razini i podizanjem svijesti o ulozi i važnosti žena u poslovnom svijetu.Udruga KRUG – ogranak Dubrovnik priprema program u prigodi Svjetskog dana poduzetnica koji se obilježava trećeg petka u svibnju, a obuhvaća neku društveno korisnu i potrebnu akciju.
Dubrovački ogranak KRUG-a broji 18 članica: poduzetnica i managerica, koje svojim djelovanjem promiču žensko poduzetništvo, zajedništvo i toleranciju.

Udruga KRUG – ogranak Dubrovnik

*
– životopis gđe. Ivone Vrdoljak Raguž: IVONA VRDOLJAK RAGUZ CV

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *