Input your search keywords and press Enter.

Hrvatska ispred Hollywooda

Nakon Robin Hooda, u Dubrovnik stiže i James Bond?

Dok se mediji zabavljaju iščekivanjem slavnih glumaca i glumica koji će u Dubrovniku predstojećih mjeseci snimati novi film o Robinu Hoodu, u tom prekrasnom hrvatskom gradu na moru već se šuška o novim projektima.

Kako prenosi Dubrovački dnevnik, bivši gradonačelnik Andro Vlahušić izjavio je da se u bližoj budućnosti očekuje ostvarivanje planova koji se grade već 8 godina, a kojima je cilj pretvoriti Dubrovnik u jedan od najpoželjnijih filmskih setova za američke filmaše.

“Robin Hood je prvi sada, a planirana su još dva filma ako bude uspjeha. Planirano je da nastavimo suradnju s Disneyem i Star Warsom, a James Bond je u visokoj fazi pregovora”, izjavio je.

Strani mediji već pišu o mogućem snimanju novog Jamesa Bonda u Dubrovniku, a naglašavaju kako je to lokacija u kojoj se upravo snima film “Robin Hood: Origins”, dok je prošle godine u Dubrovniku snimljen i dio filma “Star Wars: The Last Jedi”.

Kako će se zvati novi film o slavnom agentu i tko će ga glumiti, još se ne zna, a nas zanima i hoće li se neka od hrvatskih ljepotica uspjeti izboriti za mjesto Bond djevojke?

Zanimljiva činjenica: u Hrvatskoj se već snimao jedan film o Jamesu Bondu, “From Russia with love”, koji je u kina izašao 1963. godine.

100posto.hr
Dina Plevnik Hajduk

foto:MŠ

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *