Input your search keywords and press Enter.

Hrvatska dobiva svoj Monopoly: Šaljite prijedloge!

Angažirajte se i postanite kreatori prvog hrvatskog službenog izdanja svjetski popularne društvene igre Monopoly

Glavni grad Hrvatske posjetio je gospodin s cilindrom i brkovima poznat diljem svijeta – Mr. Monopoly – kako bi objavio da će i Hrvatska dobiti svoju prvu licenciranu verziju popularne društvene igre MONOPOLY.

KAKO SUDJELOVATI U STVARANJU MONOPOLYJA?

Tijekom svog kratkog boravka u Zagrebu Mr. Monopoly je objasnio da svatko u Hrvatskoj ima priliku predložiti koju građevinu, zgradu, kultnu lokaciju ili spomenik smatra značajnim i dovoljno važnim da se nađe na igraćoj ploči hrvatske verzije igre Monopoly.

Lazar Vuković, glavni direktor za regiju Balkana u tvrtki Winning Moves International, objasnio je kako hrvatski građani mogu sudjelovati u stvaranju hrvatske verzije igre Monopoly:

“Iznimno smo sretni što možemo najaviti kako ove godine i Hrvatska dobiva svoju verziju društvene igre MONOPOLY. Nadamo se da će hrvatski građani s nama podijeliti svoje želje, ideje i inspiracije i predložiti koje lokacije, zgrade i spomenici ove prekrasne zemlje trebaju postati dio hrvatske verzije igre Monopoly. Nama je iznimno teško odlučiti koje znamenitosti uvrstiti na završnu verziju Monopoly ploče, stoga vas pozivamo da nam pomognete. Tijekom sljedeća četiri tjedna, počevši od danas, možete podijeliti svoje prijedloge s nama na službenoj Facebook stranici Monopoly Croatia, na internetskoj stranici http://www.monopoly.hr/ ili putem e-maila croatia@winningmoves.co.uk.”

Prvo hrvatsko licencirano izdanje Monopolyja svojim su dolaskom na službenu najavu podržali gradonačelnik Grada Zagreba, gospodin Milan Bandić i Peter Clements, zamjenik veleposlanika, Veleposlanstvo Ujedinjene Kraljevine Velike Britanije i Sjeverne Irske.

Velika obožavateljica ove društvene igre koja u njoj odmalena voli pobjeđivati je Andrea Andrassy, naša poznata kolumnistica i voditeljica koja je objasnila kako je kao djevojčica kupila u Italiji svoj prvi Monopoly te da joj je najdraži rekvizit u Monopolyju novac:“ Jedva čekam da izađe naša licencirana verzija Monopolyja. To će biti genijalno. Moći ćeš uzeti novac i kupiti na primjer Dubrovačke zidine. S prijateljima ili rodbinom ćeš se svađati oko, primjerice, plaže Zlatni rat, ili…možda kupnje HNK. Zamisli da je HNK samo tvoj. Ne samo da mi je drago jer i moja zemlja dobiva svoje izdanje Monopolyja, već mislim da će to biti idealan suvenir i dar našim prijateljima iz drugih zemalja.“

Dajte sve od sebe, sugerirajte koje biste svoje omiljene lokacije voljeli vidjeti na hrvatskoj verziji igre Monopoly. Neka vas vaše emocije, uspomene i iskustva nadahnu te predložite vama savršene hrvatske lokacije. Hoće li to biti Plitvička jezera, Dubrovačke gradske zidine, Crkva Sv. Marka u Zagrebu… odluka je na vama.

NAJPRODAVANIJA IGRA NA SVIJETU

Važno je reći da je Monopoly od 1935. godine do danas diljem svijeta igralo više od milijarde ljudi te se do danas ova društvena igra prodala u više od 250 milijuna primjeraka, što je čini najprodavanijom društvenom igrom na svijetu.

Regionalna izdanja društvene igre MONOPOLY proizvode se već 16 godina, danas se ukupno 111 država ima svoje izdanje igre Monopoly koja je izdana na 43 jezika, a kojima se ove godine pridružuje i Hrvatska.

Ova popularna društvena igra ne predstavlja samo zabavan i interaktivan način provođenja vremena s obitelji i prijateljima, nego i idealan suvenir kojeg možete nekome pokloniti, s obzirom da će prikazivati neke od najljepših i najpoznatijih lokacija naše prekrasne zemlje.

Hrvatsko izdanje igre Monopoly trebalo bi se u prodaji pojaviti tijekom srpnja 2017.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *