Input your search keywords and press Enter.

U sklopu projekta „Ommmbla“ udruga Čovjek na Zemlji u suradnji s planinarima iz Hpd Sniježnice organizira nekoliko događanja s naglaskom na našoj Ombli. Događanja će se odvijati na Ombli, uz Omblu i iznad Omble. Voziti će se bicikle, planinariti do Golubovog kamena te kajakirati. Cilj projekta je promocija i zaštita Omble kroz promociju zdravog života i aktivnog boravka u prirodi.

Započet ćemo s kajakom i popularnim kajakiranjem.

Kajakaške ture zamišljene su kao simbolična zahvala Grada rijeci koja mu svojom pitkom vodom život daje. Jedinstvena je to prilika da uživate u najatraktivnijim gradskim panoramama i prirodnim ljepotama Omble iz malo drugačije perspektive.

Kajakaška tura od izvora Omble do Starog gradskog porta
Mjesto okupljanja: Komolac
Datum i vrijeme polaska: 28.06.2015 u 10:00h

Kajakaška tura od Starog gradskog porta do izvora Omble
Mjesto okupljanja: Lazareti
Datum i vrijeme polaska: 28.06.2015 u 16:15h

Ukupna dužina: 14,2 km
Zahtjevnost: 7/10
Potrebna oprema: kajaci, vesla, vodonepropusne vreće i ostala kajakaška oprema biti će osigurani od strane organizatora. Detaljnije informacije o ostaloj potrebnoj opremi, prilikom prijave. Uvjeti sudjelovanja: sudjelovanje u kajakijadi samo uz prethodnu najavu na kontakt broj 095 891 9408 ili na mail nalucic@gmail.com . Kod prijave naznačiti željeni smjer (mjesto polaska).

Broj mjesta je ograničen stoga prijavite se! Na video linku ispod članka možete vidjeti kako naša Ombla izgleda iz malo drukčije perspektive, video je nastao tijekom kampanje „Mjesec hrvatskih rijeka“. Vidimo se! 

https://www.youtube.com/watch?v=WFtQN_OqQkA

Facebook: Čovjek na zemlji

Pripremio: Đani Kobilić
www.hpd.snijeznica.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)