Input your search keywords and press Enter.

Hoteli Valamar Riviere dobili nagradu TUI Environmental Champion 2017

Dubrovački hoteli Valamar Dubrovnik President i Valamar Lacroma Dubrovnik, krčki Valamar Koralj Romantic, porečki Valamar Club Tamaris te rabački Valamar Sanfior
jedini su hoteli u Hrvatskoj koji će od ove sezone nositi poznatu zelenu markicu TUI Environmental Champion 2017 (TUI Umwelt Champion).

Nagrada koju ovaj turoperator dodjeljuje od 1996. odaje priznanje za odgovorno i održivo upravljanje hotelima te je svake godine osvaja tek nešto više od 200 hotela u svijetu koji zadovoljavaju stroge kriterije održivog managementa i korporativne odgovornosti. U nominaciju za nagrade ulaze oni hoteli koji imaju valjan Certifikat održivosti (Sustainability Certificate) koji dodjeljuje Svjetsko vijeće za održivi turizam (Global Sustainable Tourism Council – GSTC). Nagrade se dodjeljuju nakon službene revizije, a važan udio u odluci imaju i mišljenja gostiju prikupljena u anketama koje TUI redovito provodi. Održivost je iznimno važna za TUI te njihove nedavne studije potvrđuju kako njihovi gosti sve više i više traže hotele koje poštuju načela održivog i ekološkog poslovanja. U TUI-ju ističu kako njihovi Environmental prvaci u ponudi imaju regionalne, sezonske i organske obroke i održavan vrt s izvornim biljkama, podržavaju projekte u lokalnoj zajednici, koriste obnovljive izvore energije i ekološki prihvatljive proizvode.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)