Input your search keywords and press Enter.

Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik 4* potvrdio vodeće mjesto u Hrvatskoj

Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik 4* osvojio je dvije najprestižnije turističke nagrade World Travel Awards dodijeljene u Sardiniji 5. rujna 2016. i time potvrdio titule vodećeg hotela i vodećeg poslovnog hotela u Hrvatskoj.

Valamar Lacroma Dubrovnik već treću godinu za redom osvaja prestižnu nagradu za vodeći poslovni hotel, a kao vodeći hotel u Hrvatskoj bio je proglašen već dva puta, 2013. i 2015. godine. Ovogodišnjim nagradama World Travel Awards za 2016. g. potvrdio je visoko postavljene standarde u turizmu i iznimnu kvalitetu usluge.

I drugi Valamarovi hoteli ponosni su dobitnici prestižnih nagrada – hotel Valamar Riviera 4* iz Poreča je već četvrtu godinu zaredom vodeći hrvatski boutique hotel, a porečki obiteljski hotel Valamar Club Tamaris 4* nagrađen je treću godinu za redom kao vodeće ljetovalište u Hrvatskoj.

Valamar je osvajanjem nagrada u sve četiri nominirane kategorije u potpunosti nadmašio konkurenciju u kojoj su se redom našli renomirani hrvatski hoteli, mnogi od njih s kategorijom pet zvjezdica.

“Sretni smo i iznimno ponosni da su tri naša hotela, Valamar Lacroma Dubrovnik, Valamar Riviera te Valamar Club Tamaris ponovno osvojili prestižne nagrade World Travel Awards. Ovo veliko priznanje potvrda je napornog rada i predanosti svih članova Valamarove velike obitelji te sve bolje kvalitete naše usluge. Čestitam svim zaposlenicima nagrađenih hotela te njihovom vodstvu”, izjavio je ovom prilikom Davor Brenko, potpredsjednik za prodaju i marketing u Valamar Rivijeri, vodećoj turističkoj kompaniji u Hrvatskoj.

„Nagrada za najbolji hotel u Hrvatskoj te ona za najbolji poslovni hotel, gdje Valamar Lacroma Dubrovnik postiže vrhunske rezultate, dokaz je konstantnog rada na unaprjeđenju kvalitete usluge. Ove nagrade predstavljaju iznimno priznanje i potvrdu svim zaposlenicima da rade odličan posao te da je Valamar Lacroma Dubrovnik uvijek prvi izbor među kongresnim hotelima u Hrvatskoj.“, istaknula jeTea Pestotnik Prebeg, voditeljica hotela Valamar Lacroma Dubrovnik.

Nagrada World Travel Awards dodjeljuje se od 1993. godine te već 23. godinu zaredom odaje priznanja i nagrađuje svjetska postignuća u turističkom sektoru. Hvaljena je od strane novina Wall Street Journal kao “Oscar industrije putovanja”, a nagrade World Travel Awards pokrivaju širok raspon kategorija. Kandidati se biraju glasovima profesionalaca iz turističke industrije pa je uistinu velika čast biti u konkurenciji za ovaj prestižni kipić.

Na ovom linku mogu se pogledati svi nominirani hoteli iz Hrvatske u 2016.

http://www.worldtravelawards.com/nominees/2016/croatia

O Valamar Rivijeri

Valamar Riviera vodeća je turistička kompanija u Hrvatskoj i jedan od najaktivnijih investitora u sektoru s gotovo 2,6 milijarda kuna ulaganja u posljednjih 12 godina. S 25 hotela i ljetovališta te 13 kamping ljetovališta u kojima može smjestiti preko 48.000 gostiju dnevno, Valamar posluje u četiri iznimno atraktivne destinacije na hrvatskoj obali Jadrana od Istre i Kvarnera do Dubrovnika. Valamar upravlja s oko 10 posto ukupnoga kategoriziranog smještaja u Hrvatskoj, što ga čini najvećom hrvatskom turističkom grupacijom.

Valamarovi objekti postavljaju standarde kvalitete u Poreču, Rapcu, otoku Krku i u Dubrovniku. Valamar upravlja dvama brendovima proizvoda Valamar Hotels and Resorts i Camping Adriatic by Valamar. Znanje, profesionalnost i vrijedan rad naših 4.100 zaposlenika temelj su izvrsnosti usluge, održivosti i budućega razvoja. Strategija kompanije počiva na načelu da su ulaganja u podizanje kvalitete smještaja, razvoj talenata, inovativne usluge i razvoj destinacije glavni pokretač rasta i razvoja.

Odnosi s javnošću, Valamar Riviera d.d.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *