Input your search keywords and press Enter.

HNS sazvao izvanrednu press konferenciju: Svi u strahu od novih kazni iz Uefe

Nakon velikih nereda i divljanja huligana u St. Etienneu na utakmici između Hrvatske i Češke, HNS će danas oko 15.30 imati hitnu novinarsku konferenciju u Deauvilleu.

Podsjećamo UEFA je već pokrenula postupak protiv naše reprezentacije zbog korištenja pirotehničkih sredstava i utrčavanja navijača u susretu protiv Turske. Hrvatsku zasigurno čeka teška kazna UEFE zbog novoga huliganskog izgreda navijača, tim više što je reprezentacija kažnjena i s igranjem domaćih utakmica bez gledatelja u sljedećem kvalifikacijskom ciklusu za SP 2018.

UEFA je na ovom EURU već kaznila Englesku i Rusiju zbog divljanja navijača, i to uvjetnom kaznom diskvalifikacije s natjecanja.

– Nije ovo prvi puta, već deset godina događaju nam se ovakve stvari. Povijest je nažalost takva, sjetite se Milana, Poljuda i svastike. Na našim greškama očito nitko ne uči. Ni država, ni politika, ni institucije ne žele riješiti ovaj problem – kazao je Šuker.

S druge strane povjerenik za sigurnost Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Miroslav Marković kazao je nakon utakmice protiv Češke kako je HNS imao dojavu da će doći do bakljade u 85. minuti utakmice.

– Imali smo dojavu da će u 85. minuti doći do nereda. Zato je i francuska specijalna policija ušla na stadion i ogradila tribinu s našim navijačima – kazao je Marković novinarima u Saint-Etienneu.

Izvor: Jutarnji.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.