Input your search keywords and press Enter.

HNK Split & Teatar Exit u gostima u Kazalištu Marina Držića

Noć kazališta uspješno je završila proteklog vikenda, ali nema odmora u Kazalištu Marina Držića! Niz gostovanja i predstavi u vlastitoj produkciji se nastavlja s četiri ovotjedne izvedbe. Na repertoaru je u petak komedija “Bjegunke”, a potom za vikend u goste stižu HNK Split i Teatar Exit!

“Bjegunke” u režiji Nenni Delmestre igraju 25. studenog od 20 sati uz poseban popust za umirovljenike. Tekst francuskih autora P. Palmadea i C. Duthurona prati dvije junakinje koje bježe iz svojih domova u potrazi za avanturom. U ulogama bjegunki su prvakinje hrvatskog glumišta – Milka Podrug Kokotović i Ksenija Prohaska.

HNK Split i UA Split gostuju u Kazalištu Marina Držića 26. studenog od 20 sati. Autorski projekt “Priče iz Vukovara” izvodi Pere Eranović. Monodrama oblikuje kazališni prostor u ratno sklonište u kojem glumac ostvaruje potpun i nesebičan odnos s publikom.

Svima omiljeni Teatar Exit u koprodukciji s partnerom Teatroman ovog puta u goste stiže 27. studenog s predstavom JA, TATA! Hit predstava u izvedbi Rakana Rushaidata igrat će se u dva termina – od 19h te od 21h. Urnebesna je to i dirljiva ispovijed čovjeka bačenog u avanturu donošenja novog života na svijet. Kada ga jednog zimskog dana žena, mašući mu testom za trudnoću ispred nosa, upita: “Dragi, koje je boje trudnoća?”, njegov savršeno uređeni život okreće se naglavačke.

Rezervacije ulaznica za sve događaje na tel. (020) 321 088 ili na e-mail: blagajna@kazaliste-dubrovnik.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *