Input your search keywords and press Enter.

Hari Rončević u Valamaru Lacroma

Valamar Riviera, vodeća hrvatska turistička kompanija, organizira 11. veljače, povodom Valentinova u kongresnoj dvorani Elafiti u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik koncert Harija Rončevića, koji zasigurno zaslužuje brojne vrhunske epitete koji se vežu na sam spomen ovog umjetnika, glazbenika i autora.

Ulaznice po cijeni od 60 kuna odnosno 80 kuna na dan koncerta od danas su u prodaji na recepciji hotela Valamar Lacroma Dubrovnik, te su sve dodatne informacije, rezervacija stolova i prodaja ulaznica dostupne i na telefon 449 100. Početak programa je u 19:30 uz piće dobrodošlice dok će tijekom koncerta biti prigodna ponuda hrane i pića po atraktivnim cijenama.

11. veljače 2017. budite i vi dio glazbene priče u prekrasnom ambijentu hotela Valamar Lacroma Dubrovnik gdje će vas Hari Rončević još jednom oduševiti interpretacijom svojih glazbenih djela.

Osim koncerta Harija Rončevića 11. veljače doživite čarobno Valentinovo te u periodu od 11. veljače do 15. veljače razveselite voljenu osobu večerom u romantičnom ozračju jedinstvenog restorana Langusto u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik i začinite večer vrhunskim jelima i posebnim menu-om za zaljubljene uz glazbu uživo. Uz svaku večeru, hotel Vam daruje i poseban poklon – poludnevno korištenje spa zona u wellness centru Ragusa Spa.

Rezervirajte stol po posebnoj promotivnoj cijeni od samo 220,00 kn po osobi na telefon 449 100 i u voljenom društvu uživajte u čarobnom Valentinovu u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik.

Valamar Riviera d.d. Odnosi s javnošću

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *