Input your search keywords and press Enter.

Gužva u Gružu na Sajmu cvijeća

Turistička zajednica grada Dubrovnika u suradnji s Gradom Dubrovnikom organizirala je u subotu 25. ožujka od 7.30 sati prvu ovogodišnju prigodnu prodaju cvijeća i sadnica u parku Luja Šoletića u Gružu.

Sudjelovale su sljedeće tvrtke: Vrtlar d.o.o. – Dubrovnik, CZR Josipovac – Župa dubrovačka, OPG Simatović – Župa dubrovačka, OPG Meštrić- Bjelovar, OPG Valent – Varaždin, OPG Mesarić – Mali Bukovec, Rasadnik Agrovrt – Metković, OPG Bagić – Kutina.

Interes kupaca bio je ogroman, tako da su dobavljači prodali vrlo veliki broj razlićitih vrsta sadnica, kako ljetnica,  tako i trajnica , začinskog bilja, ukrasnog grmlja i drugih biljaka.

Izvrsna je ovo bila prigoda je  da naši sugrađani kupe sadnice po pristupačnim cijenama, te urede svoje vrtove, balkone i okućnice za ljepši Grad, što su zaista i iskoristili. Drugi sajam cvijeća održat će se već sljedeće subote 1. travnja na Pošti u Lapadu, pa za sve koji danas nisu uspjeli poći u Gruž, bit će to dobra prigoda za prigodnu kupnju cvijeća i sadnica.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.