Input your search keywords and press Enter.

U srijedu, 10. srpnja 2019. u organizaciji TUI Destination Experiences (TUI DX) u čijem je sastavu i Gulliver travel, održana je akcija čišćenja plaže za pse Lapad u Dubrovniku, a u akciji su sudjelovali zaposlenici Gulliver travela.

Kao i prijašnjih godina, TUI DX i ove godine organizira globalnu kampanju vezanu za zaštitu okoliša i održivost. Ovogodišnja kampanja fokusirana je na čišćenje, a nosi naziv “Help us keep our planet clean”. Službeni moto kampanje je “REDUCE, REUSE, RECYCLE.

Gulliver travel u okvirima svoje politike i strategije nastoji promicati načela društvene odgovornosti i ekološke osviještenosti. Pored svakodnevnog odgovornog ponašanja u skladu s navedenim načelima, ovom se akcijom dodatno potvrđuje naša kontinuirana angažiranost u kontekstu ekologije, očuvanja prirodnih dobara i održivosti. Sukladno tome, Gulliver travel kao dio TUI Grupe i ove godine sudjeluje u godišnjoj kampanji za zaštitu okoliša i održivost koju organizira TUI DX. U akciji je sudjelovalo više od dvadeset Gulliverovih volontera, a tijekom akcije očišćeno je 150 m2 plaže. Sakupljeno je ukupno 15 kilograma različitog otpada, uključujući opuške od cigareta, plastične vrećice, staklo, papir i ostali otpadni materijal.

«Akcije čišćenja provodimo i iniciramo redovito u svim našim destinacijama jer smatramo da je podizanje svijesti o zaštitiokoliša i održivosti iznimno važno te da ovakvim malim koracima zajedno možemo napraviti stvarnu razliku kako bismo očuvali našu okolinu čistom i lijepom za nas i za generacije koje dolaze!» izjavio je Goran Hrnić predsjednik Uprave Gulliver travela i direktor TUI Destination Experiencesza Hrvatsku, Crnu Goru i Albaniju.

 

 

 

Anisa Borojević 

Korporativne komunikacije

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *