Input your search keywords and press Enter.

GREEN TREKK MLJET 2017

Udruga mladih Uliks sa otoka Mljeta koja već godinama uspješno vodi razne projekte vezane za mlade i otok Mljet ove godine organizira i trekking utrku naziva GREEN TREKK MLJET.

Voditelji udruge Martina i Damjan pozivaju sve zainteresirane i fizički spremne trkače, šetače, planinare, turiste i avanturiste da im se pridruže u trekking utrci koja je podijeljena u tri kategorije: Ogiran 5 km, Kalipso 10-12 km i Odisej 20-22 km. Naravno može se sudjelovati kao trkač ali i kao volonter i tako malo pobliže upoznati naš najšumovitiji i najzeleniji otok.

Prijave traju do 15.9.2017, a mogu se napraviti na stotinka.hr stranici.
Startina iznosi 60 kn za najkraću utrku i 120 kn za druge dvije – u sklopu 1. Green trekk Mljet održat će se utrke:
Ogiran (5 km), Kalipso (10-12 km) i Odisej (20-22 km)
Start utrke: 16.09.2017 u 09.30h /
Mjesto starta i cilja: Pomena (hotel Odisej).

Kontakt organizatora: 098 1609 621(Damjan)
Email: umuliks@gmail.com Facebook- Udruga mladih Uliks otok Mljet

Smještaj:
hotel Odisej ( http://www.adriaticluxuryhotels.com/hr/hotel-odisej-dubrovnik-mljet i privatni smještaj. Organizator nastoji osigurati povoljnije uvjete smještaja na Mljetu za natjecatelje i njihovu pratnju. Molimo zainteresirane da se jave na e-mail umuliks@gmail.com ili broj telefona 091 533 8062 (Martina Aljinović).

Kako do Mljeta:
-katamaran Split-Pomena (http://www.putovnica.net/prijevoz/brzi-brod-katamaran-split-milna-brac-hvar-korcula-pomena-mljet-dubrovnik-kapetan-luka), -katamaran Split-Sobra (https://www.krilo.hr/plovidbeni-red/split-dubrovnik-2/), -katamaran Dubrovnik-Polače (http://www.gv-line.hr/raspored1.php?linija=3), -trajekt Prapratno (Pelješac)-Sobra (http://www.gv-line.hr/raspored1.php?linija=3).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.