Input your search keywords and press Enter.

Gradonačelnikova čestitka povodom Svjetskog dana učitelja

U povodu današnjeg Svjetskog dana učitelja, dubrovački gradonačelnik Mato Franković uputio je čestitku svima onima koji obavljaju ovaj važan posao. Čestitku donosimo u nastavku:

 

Poštovane učiteljice i učitelji, nastavnice i nastavnici,

 

U povodu Svjetskog dana učitelja kojeg danas obilježavamo želim vam uputiti čestitke i zahvaliti vam u svoje osobno ime i ispred Grada Dubrovnika, na iznimnom svakodnevnom doprinosu, trudu i znanju kojeg ulažete u obrazovanje naših mladih naraštaja.

 

Učiteljski poziv plemenit je i vrlo vrijedan način djelovanja, no zahtjeva vrlo visoku razinu odgovornosti, razumijevanja i povjerenja, posebice u današnjim vremenima, vremenima društvenih izazova i  digitalizacije. Ujedno, poziv je to koji iziskuje napore i nastojanja da našim učenicima olakšate školovanje, te učinite ljepšim čitav proces njihova odrastanja.

 

Neprocjenjiva je vaša uloga, mudrost i entuzijazam, jer djecu i mlade uz roditelje pripremate za život i potičete da sada i u budućnosti budu uspješni, dobri i pošteni ljudi.

 

Kvalitetno školovanje siguran je temelj za perspektivnu budućnost jednog društva. Nastavite i dalje kroz vašu profesiju raditi kako bi našim mladima pomogli u otkrivanju vlastitih potencijala, dajući im na takav način smjernice koje će ih poticati da uvijek ostanu željni učenja, ohrabreni pred novim iskustvima i ispunjeni zadovoljstvom nad svojim izvršenim zadaćama.

 

Zahvaljujem Vam se na nesebičnosti i zalaganju, koji ostaju kao trajna spoznaja na vaš dragocjen i plodonosan rad.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)