Input your search keywords and press Enter.

Gradonačelnik Vlahušić sastao se s predsjednikom Uprave i vlasnikom Atlasa

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić sastao se danas u Zagrebu s predsjednikom uprave turističke agencije Atlas Tomislavom Vargom i predsjednikom Nadzornog odbora koncerna Agrokor Ivanom Todorićem, koji je dokapitalizacijom adriatice.net posato većinski vlasnik Atlasa.

 

Gradonačelnik je gospodina Vargu upoznao s novonastalom situacijom u Dubrovniku od kada su nadležne gradske službe započele sa strožom kontrolom provođenja Odluke o zaustavljanju turističkih autobusa na platou Pila te ih je informirao da će Grad Dubrovnik čvrsto ustrajati na poštivanju ove odluke Gradskog vijeća. Naglasio je da je Atlas tijekom tri godine izbjegavanjem plaćanja naknade za zaustavljanje i iskrcaj gostiju neosnovano zadržao dio dobiti što predsjednik Uprave nije mogao opovrgnuti.

Dogovoreno je da će Atlas u najskorije vrijeme pripremiti svoje konkretne i, naglašeno je, korektne prijedloge rješenja ove situacije i poslati ih Gradu Dubrovniku na razmatranje.

Predsjednik Nadzornog odbora Agrokora Ivan Todorić, većinskog vlasnika ove turističke agencije, kazao je kako je interes vlasnika Atlas razviti u snažnu agenciju koja će se prvenstveno baviti novim sadržajima. S Ivanom Todorićem gradonačelnik je razgovarao i  o projektima koje Agrokor izvodi ili planira na području Dubrovnika.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *