Input your search keywords and press Enter.

Gradonačelnik Vlahušić predložio odgodu deložacije Katije Šarić

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić uputio je prijedlog Općinskom sudu Dubrovnik, sudskom ovršitelju, da se odgodi Odluka o iseljenju ovršenice Katije Šarić iz stana na adresi Antuninska 11, ukupne površine 54,00m2, a koji je u vlasništvu Grada Dubrovnika.
Prijedlog gradonačelnika Vlahušića je da se odluka odgodi na mjesec dana tijekom kojih će se pokušati pomoći gospođi Katiji Šarić da iznađe adekvatan prostor za život te regulira svojoj status unutar socijalnog programa Grada Dubrovnika.
Inače, Katija Šarić navedeni stambeni prostor koristi bespravno iako ju je Upravni odjel za gospodarenje nekretninama dopisom od 11. srpnja 2007. godine pozvao da predmetni stan vrati u posjed Gradu, ali se ona nikad pozivu nije odazvala stoga je Grad Dubrovnik bio prisiljen podnijeti tužbu za iseljenje.
Isto je utvrđeno pravomoćnom presudom Općinskog suda u Dubrovniku pod Posl.br. P. 58/08 od 16. listopada 2008. godine kojoj je imenovanoj naloženo da u roku od 30 dana od pravomoćnosti presude preda gradu Dubrovniku predmetni stan u posjed.
Budući da nije postupila po navedenoj presudi, ovrhovoditelj je podnio prijedlog za ovrhu na temelju ovršne isprave.

Marina Majić
Viši suradnik za informiranje

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *