Input your search keywords and press Enter.

Gradonačelnik primio predstavnike Direct Booker-a

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić i direktorica DURA-e Andrea Novaković primili su u ponedjeljak osnivače i voditelje dubrovačke tvrtke Direct Booker.

Primarna djelatnost ove tvrtke je posredovanje u turizmu, odnosno riječ je o jednom od najpopularnijih portala za oglašavanje privatnog smještaja, ali i drugih usluga u turizmu u široj regiji.Tvrtka je počela s radom prije nepunih šest godina, a danas broji 50 zaposlenih. Uz centralu koja je smještena u Dubrovniku proširili su poslovanje otvarajući urede u ostatku Hrvatske, Crnoj Gori pa čak i u Francuskoj.

Osnivači tvrtke upoznali su gradonačelnika s budućim planovima, a koji se primarno odnose na zapošljavanje mladih školovanih ljudi s ciljem njihova ostanka u Dubrovniku te angažiranje IT stručnjaka – programera u okviru tvrtke, dok u nekim od ureda ispituju i mogućnosti franšiznog modela.

Gradonačelnik je podržao iznijetu mu ideju da se mladim inženjerima osiguraju povoljniji uvjeti stanovanja (dormitorija) kako bi ostali u Dubrovniku te će Grad, zajedno s DURA-om u okviru projekta Smart City raditi i na razradi ovog modela.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)