Input your search keywords and press Enter.

Gradonačelnik o šestoj sezoni GOT-a u Gradu

S obzirom na interes brojnih redakcija i javnosti, iz Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Andra Vlahušića vezano za pitanje snimanja šeste sezone HBO-ove serije “Igre prijestolja” u Dubrovniku poslana je sljedeća izjava gradonačelnika:

“U ovom trenutku nemamo službenih saznanja o snimaju šeste sezone. Grad Dubrovnik je HBO-u zahvalan za sve ono što je napravio u Dubrovniku i Hrvatskoj kroz angažman statista, produkciju, financiranje troškova, što je u Gradu donijelo nemjerljivu direktnu i indirektnu marketinšku promociju.

HBO je u produkciji slijedio profesionalnost na najvećoj svjetskoj razini, što je i rezultirao visokom razinom gledanosti u cijelom svijetu. Zbog toga vjerujem da će autori i producenti donijeti najbolju odluku za projekt i zadnje dvije sezone napravi još boljima od prethodnih. Ako odluče opet snimati na lokacijama u Dubrovniku, imat će iste uvjete i potporu kao i dosada. Veselimo se svakoj potencijalnoj suradnji koja će rezultirati vrhunskom produkcijom i još jednom odličnom sezonom.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *