Input your search keywords and press Enter.

Gradonačelnik Franković uputio čestitku Vlahu Nenadiću, Ani Petković te Vitu Šutalu, Anti Krešiću i Rudiju Kapetaniću

Povodom velikih uspjeha na natjecanjima, gradonačelnik Mato Franković je uputio čestitke Vlahu Nenadiću, članu PK Jug te Ani Petković, članici TK Libertas te članovima VK Neptun, Vitu Šutalu, Anti Krešiću i Rudiju Kapetaniću.

Povodom osvajanja srebrne medalje na Europskom juniorskom prvenstvu, gradonačelnik Mato Franković uputio je čestitku Vlahu Nenadiću i treneru Franu Ćirku. Prenosimo je u cijelosti:

Dragi Vlaho,

iskrene čestitke povodom postignuća ovog zavidnog i neizmjerno važnog rezultata u tvojoj sportskoj karijeri!

Osvajanjem srebrne medalje i veličanstvenim nastupom na Europskom juniorskom prvenstvu u Vilniusu pokazao si nam da uistinu vrijedi odricati se, truditi i žrtvovati za uspjeh koji je na ponos tebi, tvojoj obitelji, ali i Gradu.

Ovom prigodom upućujem čestitku i tvom treneru Franu Ćirku, jer se i njegov rad ogleda u ovom tvom uspjehu. Neka ti osvojena titula posluži kao dodatna motivacija za postizanje najboljih rezultata!

S poštovanjem,
Gradonačelnik
Mato Franković

*

Povodom još jednog odličnog nastupa na juniorskom ITF turniru održanom u Sarajevu, gradonačelnik Mato Franković uputio je čestitku tenisačici Ani Petković. Prenosimo je u cijelosti:

Draga Ana,

što drugo treći nego bravo, novi juniorski ITF turnir, nova titula! Čestitam ti od srca na trijumfu u parovima što je ukupno peta titula u tvojoj karijeri. Tvoja nadarenost i upornost može biti uzor svim sportašima, a brojke govore same za sebe: u dva tjedna postigla si 15 pobjeda i samo jedan poraz!

Želim ti puno uspjeha za dalje, ovakvim rezultatima iznova potvrđuješ da je pred tobom zaista blistava budućnost.

S poštovanjem,
Gradonačelnik
Mato Franković

*

Veslački klub Neptun je na 34. Hrvatskom prvenstvu ostvario odličan rezultat osvojivši zlatnu, srebrnu i brončanu medalju. Tim povodom je gradonačelnik Mato Franković uputio čestitku koju prenosimo u cijelosti:

Dragi veslači,

veliko mi je zadovoljstvo čestitati vam na uspjehu ostvarenom na 34. Hrvatskom prvenstvu u veslanju. Zaista je lijepo svjedočiti uspjehu naših mladih sportaša i iznimno mi je drago što su u tijeku radovi na izgradnji hangara i klupskih prostora kako bi u kvalitetnim uvjetima nastavili postizati ovakve zavidne rezultate jer ništa manje ni ne zaslužuje jedan od najdugovječnijih dubrovačkih klubova.

Upućujem velike čestitke doprvaku Vitu Šutalu u konkurenciji juniora te zlatnom Anti Krešiću i brončanom Rudiju Kapetaniću u konkurenciji mlađih kadeta, kao i treneru Pavu Bečiću, Lovru Čondriću i profesoru Mladenu Marinoviću.

Uvijek ponosni na naše Neptunaše, s radošću pratimo sve vaše uspjehe!

S poštovanjem,
Gradonačelnik
Mato Franković

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)