Input your search keywords and press Enter.

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković primio je danas u službeni posjet veleposlanika Malezije u Republici Hrvatskoj Nj.E. Kennedy Mayong Onona i suradnice.

Prijemu su nazočile i zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić i pročelnica Upravnog odjela za europske fondove, regionalnu i međunarodnu suradnju Zrinka Raguž.

Gradonačelnik Franković zaželio je dobrodošlicu veleposlaniku Mayong Ononu u Dubrovnik, iskazavši pritom zadovoljstvo zbog prisustva izaslanstva Malezija na 1050. Festi sv. Vlaha.

U ovoj su prigodi predstavnici Grada Dubrovnika s delegacijom Malezije razgovarali o pandemiji COVID -19 koja je postavila brojne izazove pred gradsku upravu, daljnjim turističkim aktivnostima i događanjima u Bosni i Hercegovini i Ukrajini, koji mogu snažno utjecati na oporavak turizma i gospodarstva, u Hrvatskoj i Dubrovniku.

Također, malezijski je veleposlanik razgovarao s predstavnicima Grada o bogatoj dubrovačkoj baštini te jačanju suradnje i povezivanju s Malezijom u području kulture, turizma i gastronomije.

Stoga mu je gradonačelnik ovom prilikom uputio poziv za nazočnost na 73. Dubrovačkim ljetnim igrama, jednom od najvećih europskih festivala koji na jednom mjestu objedinjuje niz umjetničkih i dramskih uspješnica, dok je zamjenica Tepšić izaslanstvo Malezije upoznala i s Good Food festivalom, izrazivši želju da se uključe u gastronomsko događanje na kojem ugostitelji prezentiraju delicije i specijalitete dubrovačkog kraja, oslanjajući se pritom na kreativnost i inovativnost.

Odnosi s javnostima Grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)