Input your search keywords and press Enter.

Gradonačelnik Franković na otvaranju Moto kluba Libertas Riders

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković u pratnji svojih suradnika nazočio je jučer otvaranju prostora Moto kluba Libertas Riders.

 

Grad Dubrovnik osigurao je prostor za rad Moto kluba u prostorima bivše „Stanice za tehnički prijem vozila”.

 

Ovom prilikom gradonačelnik Franković kazao je kako je osiguravanje ovog prostora u Gospinom polju bilo prijeko potrebno za Libertas Riders, posebice zbog njihova daljnjeg djelovanja.

 

Naime, dio prostora u prizemlju (96 kvadratnih metara površine) u sklopu objekta u Gospinom polju namijenjeno je i uređeno upravo za rad, potrebe i buduće djelovanje Moto kluba Libertas Riders. Vrijedno je za spomenuti kako ova udruga broji uistinu veliki broj članova i simpatizera koji svake godine sudjeluju ili su jedni od organizatora brojnih humanitarnih događanja, akcija i donacija.

 

Podsjetimo, vrijednost uređenja i adaptacije dvorane za borilačke sportove u kojoj se uz prostorije moto kluba Libertas Riders i dvorane za borilačke sportove ‘Gladijator’ nalaze i prostori za sportske udruge i klubove s područja grada Dubrovnika iznosi 2,8 milijuna kuna plus PDV, što uključuje i opremanje prostora.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)