Input your search keywords and press Enter.

Gradonačelnik Franković i zamjenica Tepšić s čelnicima grupacije Valamar Riviera

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković i zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić sastali su se u ponedjeljak s predsjednikom Uprave tvrtke Valamar Riviera Željkom Kukurinom, predsjednik Nadzornog odbora tvrtke Gustavom Wurmböckom i regionalnim direktorom za destinaciju Dubrovnik Tomislavom Dumančićem.

 

Čelnici hotelske grupacije koja na dubrovačkom području pojedinačno prednjači u broju noćenja izvijestili su gradonačelnika o stanju u grupaciji, postignutim rezultatima i planovima ulaganja ove tvrtke u narednom razdoblju. Posebno je bilo riječi o projektu kongresnog centra na Babinom kuku. Kongresni centar u naravi bi bio multifunkcionalni prostor kapaciteta 3000 sjedala i kao takav na raspolaganju Gradu za brojna događanja.

Grad Dubrovnik, rekao je gradonačelnik, pozdravlja sve projekte koji destinaciji donose dodatni turistički i javni sadržaj te pospješuju turističku uslugu u cjelini, a kongresni aspekt turizma od iznimnog je značaja.

I Grad Dubrovnik i grupacija Valamar Riviera d.d. zainteresirani su za jačanje međusobne suradnje i razvijanje partnerskog odnosa.

Petar Ipšić
Viši stručni suradnik za informiranje

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *