Input your search keywords and press Enter.

Gradonačelnik čestitao novoizabranom presjedniku DPDS-a

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uputio je čestitku novoizabranom predsjedniku Društva prijatelja dubrovačke starine Vedranu Kosoviću. Ujedno, gradonačelnik je na izboru čestitao i potpredsjedniku Društva Toniju Kursaru te tajniku Maru Kapoviću. Tekst čestitke glasi:

Poštovani predsjedniče Društva prijatelja dubrovačke starine gospodine Kosović,

 Ovim putem Vama te potpredsjedniku Kursaru i tajniku Kapoviću upućujem čestitke na izboru na ove odgovorne funkcije.

 Vašim izborom Društvo prijatelja dubrovačke starine pokazalo je spremnost u započinjanju novog poglavlja u svome višedesetljetnom i postojanom radu, a koje uključuje i transformaciju Društva prema potpunoj transparentnosti poslovanja.

 Grad Dubrovnik će i dalje biti partner Društvu, a misija nam je, uvjeren sam, ista – u sinergiji i u kontinuitetu obnavljati i održavati spomeničku baštinu kako bi je očuvali i budućim generacijama predali u najboljem stanju, baš kao što su je i nama predali prethodni skrbnici.

 Pred Vama su neminovno brojni izazovi i uvjeren sam kako ste spremni odgovoriti na sve. Najveći među njima postavlja pitanje kako Društvo približiti našim sugrađanima. Ako podignete ukupnu razinu transparentnosti i otvorite Društvo dubrovačkom puku uvjeren sam nećete pogriješiti.

 Uz želje za dobru suradnju i međusobno uvažavanje srdačno Vas pozdravljam.  

 S poštovanjem,

 Mato Franković

grad dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)