Input your search keywords and press Enter.

GRAĐANI, DAJMO RUKE!

” Što je danas lijep i sunčan dan…”

Nakon dugo vremena konačno jedan lijepi dan nad Dubrovnikom. Simbol svih gradskih kotara, Gradski kotar „Grad“ konačno pripada nama – građanima. Ta se građanska snaga prenosi pobjedom na Ploče iza Grada, nadovezuje se na izvanredne Pile – Kono, briljira na Montovjerni i u Lapadu, Kao neovisni građani imali smo snažnu konkurenciju u političkim strankama. Nismo imali glasačko tijelo za mobilizirati – mi jedni drugima ništa ne dugujemo – osim malo građanske hrabrosti. Stoga, svaki neovisni građanin izabran za člana kotara – zlata vrijedi!
Na ovim izborima nismo mobilizirali nikakvo glasačko tijelo, na ovim smo izborima izvukli najbolju građansku energiju iz svakog onog sugrađanina koji je osjetio potrebu „dati ruke“. Vjerujemo u energiju koja se zarazno širi i veselimo se budućnosti.
U svim kotarskim vijećima zastupat ćemo ista načela rada bez obzira na broj vijećnika s naših lista. Dijalog, uvažavanje mišljenja i prijedloga svih sudionika, participacija građana, aktivnije sudjelovanje u temama koje se problematiziraju u Gradskom vijeću, suradnja s Gradonačelnikom, gradskim upravnim odjelima i drugim institucijama izvršne vlasti bit će naše smjernice. Vjerujemo da će i svi oni to prepoznati radeći u korist građana koji su nam dali povjerenje za zadaće pred nama.
Bravo za prijatelje, familiju, susjede, za sve one living next door koji su dali ruke, taj osjećaj zajednice i zajedništva jutros je jednostavno neprocjenjiv.

Marin, Srđan, Antun, Dubo , a ima nas još 😉

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)