Input your search keywords and press Enter.

Grad planira uređenje parka u ulici Žrtava s Dakse

Grad Dubrovnik započeo je postupak izrade projektne dokumentacije za uređenje parka u ulici Žrtava s Dakse. Park se nalazi na samom početku ove ulice uz njen sjeverni rub, a proteže se na ukupnoj površini od 2000 metara kvadratnih.

Cilj projekta jest dobiti uređeni park s diskretnom rasvjetom, opremljen funkcionalnom i ekonomičnom urbanom opremom koji će posjetiteljima poslužiti kao zelena oaza za odmor, a posebno u vrućim ljetnim mjesecima kao mjesto prirodnog hlada. Stoga je poseban naglasak upravo na hortikulturnom uređenju.

Projektna dokumentacija izrađivača Studio Landa d.o.o. za krajobraznu arhitekturu, a prema projektnom zadatku Upravnog odjela za izgradnju i upravljanje projektima Grada Dubrovnika,  sastojat će se od glavnog i izvedbenog projekta s troškovnikom, a uključivat će krajobrazno-arhitektonski projekt, projekt navodnjavanja, projekt elektrotehničkih instalacija s rasvjetom i projekt urbane opreme.

Projektna dokumentacija koristit će se za izvođenje radova na uređenju parka, a radovi će obuhvatiti i uređenje pješačkog prolaza između zelenog pojasa i stambenih objekata.

Vrijednost ugovora za izradu projektne dokumentacije iznosi 22.000 kuna bez PDV-a.

Napomena: Oznaka lokacije na fotografiji je ilustrativna.

Petar Ipšić
Viši savjetnik I

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)