Input your search keywords and press Enter.

Grad Dubrovnik u Nacionalnoj kampanji sadnje stabala 2021.

Grad Dubrovnik pridružio se Nacionalnoj kampanji sadnje stabala 2021. u organizaciji udruge „Zasadi stablo, ne budi panj!”.

Danas, u četvrtak 16. prosinca 2021. s početkom u 10:00 sati gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković priključit će se realizaciji projekta ispred Osnovne škole Montovjerna.

Udruga za zaštitu prirode i okoliša Zasadi stablo, ne budi panj! u okviru 3. Nacionalne kampanje sadnje stabala u Republici Hrvatskoj i Hrvatske šume d.o.o. u okviru akcije „Dani zajedničke sadnje“, nastavljaju sadnju sadnica šumskih vrsta drveća na površinama državnih šuma i ove jeseni. Ove godine u suradnji sa Inner Wheel klubom Dubrovnik organiziraju sadnju na području OŠ Montovjerna te na području Gimnazije Dubrovnik, dok je u 2022. planirana sadnja u vrtu Područne škole Koločep.

Udruga „Zasadi stablo, ne budi panj!” organizira nacionalne kampanje sadnje stabala na  lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini u Republici Hrvatskoj. Na obostrano zadovoljstvo i svjesni potrebe za djelovanjem u utrci s klimatskom krizom, nude odgovor na istu, kako bi svi zajedno podizali ekološku svijest i potvrdili društvenu i ekološku odgovornost, te na taj način potpomogli u realizaciji strategija ublažavanja posljedica klimatskih promjena prema EU standardima.

Grad Dubrovnik
Upravni odjel za poslove gradonačelnika, odsjek za protokol i informiranje

grad dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.