Input your search keywords and press Enter.

GRAD DUBROVNIK – Parkiralište „Opća bolnica Dubrovnik“- DEMANT IZJAVE:

GRAD DUBROVNIK – Parkiralište „Opća bolnica Dubrovnik“, pročitajte demant izjave:

nastavno na izjavu u medijima ravnatelja Bekića koja je u potpunosti netočna a u kojoj kaže da Parking Tim d.o.o. “… želi dobiti novi ugovor bez javnog natječaja. Mi to ne možemo i ne smijemo.” Ovim putem ponavljamo da Uprava Opće bolnice Dubrovnik to može i mora jer su se na to obvezali (čl. 8) Ugovora o zakupu! Ponavljamo da nije propisana zakonska obveza kao ni obveza propisana Statutom Opće bolnice Dubrovnik da se provede javni natječaj.

Ponavljamo da je Parking Tim d.o.o. ispunio i dalje ispunjava sve svoje obveze propisane Ugovorom o zakupu i uložio je svoja sredstva u horizontalnu i vertikalnu signalizaciju kao i sredstva za asfaltiranje novog parkirališta u vrijednosti od oko 500.000,00 kn uvećano za PDV, računajući da će u 12 godina ta investicija imati ekonomsku opravdanost, te zbog zakonske obveze uvođenja EUR-a dodatnih 27.000,00 eura u novu opremu.   Za vrijeme trajanja pandemije Parking Tim d.o.o. ostvario je samo gubitak na parkiralištu Opće bolnice Dubrovnik i taj  se gubitak pokrivao iz sredstava ostvarena na drugim projektima. Zanimljivo je kako Opća bolnica Dubrovnik sad pokušava neosnovano i nezakonito otkazati Ugovor kad je već najavljeno proglašenje kraja pandemije uzrokovane korona virusom i kad postoji mogućnost da Parking Tim d.o.o. povrati svoja uložena sredstva i nastali gubitak za vrijeme trajanja Ugovora.

U svezi ostalih informacija glede obavljanja djelatnosti upravljanja, održavanja, naplate i nadzora parkiranja na parkiralištu Opće bolnice Dubrovnik stojimo pri našem priopćenju medijima od dana 20. veljače 2023.godine. Ugovor je i dalje na snazi, otkaz Ugovora je nezakonit zbog čega i je u tijeku sudski postupak protiv Opće bolnice Dubrovnik.

OBD

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)