Input your search keywords and press Enter.

Grad Dubrovnik: Dodjela nagrada – danas u 13 sati!

Iz Grada Dubrovnika javljaju da je danas u 13 sati u atriju palače Sponza svečanost dodjele nagrada učenicima i studentima te njihovim profesorima mentorima za postignute rezultate u školskoj/akademskoj godini 2022./2023.

Ove godine nagrade se uručuju prvi put, temeljem Pravilnika o nagrađivanju učenika i studenata Grada Dubrovnika, s ciljem poticanja izvrsnosti kod učenika i studenata.

Napomena: U slučaju kiše svečanost će se održati u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika

Pravilnikom o nagrađivanju učenika i studenata Grada Dubrovnika, usvojenim ovog srpnja, predviđeno je nagrađivanje učenika osnovnih i srednjih škola Grada Dubrovnika za postignuti uspjeh na državnim natjecanjima te studenata s prebivalištem na području Grada Dubrovnika koji su dobili rektorovu nagradu. Predviđena su priznanja i novčane nagrade za osvajanje jednog od prva tri mjesta na državnom natjecanju. Novčane nagrade isplaćuju se na osobni račun ili na račun škole, ovisno o vrsti natjecanja.  Studenti, dobitnici rektorove nagrade, dobivaju novčanu nagradu. Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu nagrada upućen je 27. srpnja 2023. godine i bio je otvoren do 31. kolovoza 2023. godine.

rad dub

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)