Input your search keywords and press Enter.

Grad će osigurati ostatak sredstava za kupnju fibroscana

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić primio je u četvrtak, 17. studenog, predstavnice udruge Hepatos dr. Ljiljanu Radić Betica i Katarinu Svetac.

 

Na održanom sastanku predstavljeni su rezultati akcije prikupljanja donacija za kupnju fibroscana za Dubrovnik, a riječ je o dijagnostičkom aparatu koji u kratkom vremenu može dijagnosticirati bolesti jetre, a bez opasnih, neugodnih i dugotrajnih posljedica punkcije.

Gradonačelnik Andro Vlahušić uputio je zahvale svim sugrađanima koji su sudjelovali u ovoj akciji i koji su svojim donacijama omogućili da i Dubrovnik postane vlasnikom jednog ovakvog vrhunskog i prijeko potrebnog dijagnostičkog aparata.

Doktorica Ljiljana Radić istaknula je kako akcija prikupljanja donacija još uvijek nije gotova jer nedostaje još 200 tisuća kuna te kako se nada da će uz pomoć sugrađana i Grada Dubrovnika uspjeti prikupiti ostatak financijskih sredstava.

Gradonačelnik Vlahušić kazao je kako podržava inicijativu udruge Hepatos ističući kakoće predložiti da se u proračunu Grada Dubrovnika osiguraju sredstva koja budu nedostajala za kupnju ovog aparata, a u iznosu do 200 tisuća kuna.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.