Input your search keywords and press Enter.

Gostuje Tetar Exit & premijera “Sandre Colnago”

Teatar Exit s predstavom “Pluća” stiže 25. studenog u 20h u Kazalište Marina Držića. Amar Bukvić i Jadranka Đokić zaigrat će u komadu koji je režirala Aida Bukvić prema tekstu D. Macmillana! Već dan nakon, 26. studenog u 20h održat će se dubrovačka premijera predstave “Nove pustolovine Sandre Colnago” – autorice i glumice Marije Šegvić; repriza je 27. studenog.

„Najlipša žena u Splitu i na cilom svitu“ popularna Sandra, u svom prvom je posjetu Dubrovniku. Uživajte u glumačkim bravurama Marije Šegvić, koja je istražujući metodu maske, u sklopu diplomskog ispita nastalog pod mentorstvom profesorice Ivice Boban, stvorila nezaboravni lik Sandre Colnago.

Pluća su duhovit, emotivan, ponekad i brutalno iskren mentalni slalom generacije kojoj je propitivanje imperativ, a nesigurnost odavno postala stil življenja. Slalom prepun sumnji, strahova i potrebe za bliskošću u kojem se neka vrata promaše, na nekima se izgubi previše vremena, dok se neka zahvate baš onako kako treba, u pravom trenutku, na pravom mjestu, kada se ipak dogodi Život. Predstava je nastala u koprodukciji Teatra Exit s Gradskim Kazalištem Sisak.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)